Vriten 11 taksistë në Afrikën e Jugut

Bota më 22/07/2018 21:51

Taksistët protestojnë për vendparkim në Bit Pazar

Shkup më 11/07/2018 15:30

Taksistët do të marrin licenca edhe pa njohjen e gjuhës angleze

më 06/03/2018 17:57

Qeveria e ka nisur procedurën për shfuqizimin e provimit të gjuhës angleze për taksistët

Taksi
Shkup më 31/01/2018 9:19

Taksistët nuk do t’i nënshtrohen provimit për gjuhë angleze

Shkup, konfiskohen 34 vetura nga taksistët ilegalë
Shkup më 17/12/2017 20:47

Takistëve në Çair u mungojnë taksi stacionet, krijojnë rrëmujë në komunikacion dhe gjobiten (FOTO)

Shkup më 08/12/2017 13:01

Turistët e Ohrit dhe Strugës ankohen për fatura të larta të taksive

TAXI
Shkup më 13/08/2017 21:17

Maqedoni, shërbime të taksive kanë shfrytëzuar mbi 27.621 milionë udhëtarë

Taksi
më 11/05/2017 15:29

Shkup, sulmohet dhe vidhet taksisti nga udhëtari

TAXI
Shkup më 29/08/2016 13:43