7 këshilla që japin ekspertët për të rënë në peshë

më 05/08/2018 22:14

Kjo grua mbajti këtë dietë dhe humbi 2 masa trupore brenda 5 ditësh!

më 29/07/2018 13:24

Metabolizmi nuk ka faj në shtimin në peshë

më 29/07/2018 10:00

Arsyet e cuditëshme përse kthehesh gjithmonë në të njëjtën peshë!

më 20/07/2018 21:37

Dieta e minutës së fundit funksionon, e thonë VIP-at, bëjeni edhe ju

më 20/07/2018 17:19

Si të “rizgjoni” metabolizmin pas moshës 30 vjeç

më 07/07/2018 14:35

Pse në verë dobësohemi më shpejt, a ndikon dielli?

Stina e verës
më 01/07/2018 12:01

Dietë me patate: Heq pesë kg për tri ditë, por duhet të kini kujdes!

Bota më 28/06/2018 22:11

Dieta me ananas: hiqni pa vuajtje 5 kg në 5 ditë

më 15/06/2018 16:41

Përgatitet për 5 minuta, përdoret 5 ditë dhe humbni 5 kg

Dobesim
Bota më 11/06/2018 22:30