Në Prizren digjen dy depo në vlerë prej 200.000 eurosh

Ilustrim
Kosovë më 25/06/2017 19:07

Zëvendëskryeministri rus: Serbia nuk mund të hyjë në BE pa e njohur Kosovën

Zëvendëskryeministri rus Dmitrij Rogozin
më 25/06/2017 17:43

Tërnava: Të largohemi nga punët e liga dhe të shtrijmë dorën e pajtimit

Myftiu i Kosovës Naim Tërnava
më 25/06/2017 13:36

Pas 18 vjetësh, mitrovicasit falin Bajramin te vendi i Xhamisë së Ibrit në veri

Falja e Namazit
më 25/06/2017 9:53

E quanin të shkarkuar në qershor, por Trump gradon Hoyt Yee dhe e dërgon me mision në Ballkan

Hojt Ji
Shkup më 25/06/2017 9:41

Kreditë për pushime e Bajram, varfërojnë buxhetet familjare

Qeveria sot do të marrë kredi 37 milion euro
më 24/06/2017 21:30

Kurti: Kam në projekt bashkimin me Shqipërinë nëse bëhem kryeministër

Albin Kurti
më 24/06/2017 17:30

Haradinaj pohon se ka siguruar shumicën

Ramush Haradinaj
më 24/06/2017 14:55

Myftiu i Kosovës, Tërnava uron besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit

Myftiu i Kosovës Naim Tërnava
më 24/06/2017 12:47

Muslimanët e rajonit përgatiten për festën e Fitër Bajramit

bajram
më 24/06/2017 12:19