Browsing Tag

Të drejtat e njeriut në internet

Bashkimi Evropian hapi hetim ndaj TikTok

Bashkimi Evropian do të hetojë nëse TikTok ka shkelur rregullat e për mbrojtjen e fëmijëve nga përmbajtjet online dhe reklamimit transparent tha ditën e Hënë një zyrtar i BE-së, raporton PCW. Shefi i industrisë Thierry Breton tha se ky…
Lexo më shumë