Browsing Tag

Të drejtat e njeriut në internet

Google Gemini hyn te mesazhet tuaja

Google njoftoi një sërë përditësimesh Android në Kongresin Mobil Botëror këtë vit përfshirë integrimin e Gemini me Messages së bashku me përmbledhjet me tekst nga AI gjatë drejtimit të makinës, raporton PCW. Duke filluar nga kjo javë,…
Lexo më shumë

Bashkimi Evropian hapi hetim ndaj TikTok

Bashkimi Evropian do të hetojë nëse TikTok ka shkelur rregullat e për mbrojtjen e fëmijëve nga përmbajtjet online dhe reklamimit transparent tha ditën e Hënë një zyrtar i BE-së, raporton PCW. Shefi i industrisë Thierry Breton tha se ky…
Lexo më shumë