Browsing Tag

Sëmundje të rralla

Rastet kur lëkura paralajmëron sëmundje

Lëkura është organi më i madh i trupit dhe si i tillë është çdo ditë në kontakt më faktorë të jashtëm, transmeton AgroWeb. Dëmtimet e jashtme mund të shkaktojnë probleme dhe dhimbje, por shqetësimi i vërtetë lind kur këto shenja e kanë…
Lexo më shumë