Browsing Tag

Muaji i Ramazanit

Çka pas Ramazanit?

Falënderimet dhe adhurimet janë të veçuara dhe i dedikohen vetëm Allahut xh.sh. të Madhërishmit dhe të Plotfuqishmit i cili krijoi çdo gjë, e krijoi njeriun në formën më të bukur dhe e udhëzoi. Atë të cilin Ai e udhëzon askush nuk mund ta…
Lexo më shumë

Dera e pendimit qëndron hapur për ty

I Madhërishëm është Falësi i mëkatit dhe Pranuesi i pendimit që, për të mos i rënduar robërit e Tij dhe për të mos ua shuar shpresat e tyre, ua la të hapur portën e pendimit, gjersa ata të mos mbarojnë së jetuari. Në këtë mënyrë Ai ftesën e…
Lexo më shumë