Browsing Tag

Editorial

Kodra e territ 

E kemi quajtur Kodra e Diellit, por përveç diellit që i jep dritë dhe shkëlqim këtij thesari malor në zemër të Sharrit, gjithçka tjetër aty është në errësirë, sepse ata që duhet ta bëjnë që kjo të shkëlqejë e kanë zhytur në fund të humnerës…
Lexo më shumë

Të kryqëzuar për kryqin

Para stuhisë, thonë, ka qetësi, ashtu ishim ne, të qetë deri në momentin që filluan zhurmat: “Kanë vendosur kryqin”, “Një kryq i madh në Kodrën e Diellit”, “Kryq në Kоdrën e Diellit” bërtisnin. Po në këtë rast, stuhia e vërtetë, nuk e…
Lexo më shumë