Browsing Tag

Blerje ne internet – online

Shqipëria atraksion për nomadët digjitalë

Jehona në mediat e huaja se Shqipëria është vendi ideal për të jetuar si nomad digjital ka shtuar kërkesat e të rinjve që preferojnë të jetojnë dhe punojnë online nga vendi ynë. Skerdi Sino, nga Shoqata e Nomadëve Digjitalë në Shqipëri,…
Lexo më shumë