Browsing Tag

Andrej Plenkoviç

U kërcënua kryeministri kroat

Kryeministri kroat Andrej Pllenkoviq u konfirmoi gazetarëve në Dubrovnik se më 12 maj është marrë një kërcënim telefonik ndaj tij personalisht dhe anëtarëve të Qeverisë së Kroacisë dhe se njësia për intervenim e policisë po siguron…
Lexo më shumë