Danella Arsovska përgjigjet pse nuk e paditi LSDM-në për pretendimet se ka nënshtetësi bullgare

Janë tërhequr të gjitha 80 paditë për fyerje dhe shpije – thotë kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danella Arsovska në intervistë për 360 shkallë më TVM 1, si përgjigje ndaj pyetjes pse nuk i paditi LSDM-në për pretendimet në fushatën për zgjedhjet lokale në vitin 2931 se ajo posedon shtetësi dhe letërnjoftim bullgar, transmeton Portalb.mk.

“Padinë e parë që kam dorëzuar dhe humba dy jetë të jetës personale dhe nga puna në Qytete, ku duhej të shkoja disa herë në gjykatë për të provuar veten, sepse kërkohej përballje, e humba me argumente se duhet të durojë. Do të thotë unë shkojë 80 herë në gjykatë, që dikush të më thotë se si funksionar, derisa dikush nga pala e kundërt thotë gënjeshtra dhe manipulime kundër mua, se jam e obliguar të durojë, nuk e kam ndër mend. As të humbasë kohën as të jem në situatë ku dikush në kundërshtim me të ligjin, atë që nuk do ta dëshmojë në gjykatë, nuk do të përgjigjet për të njëjtë , vetëm për shkak se nga pala tjetër keni dikë që thotë se vetëm për shkak se jam bartës i një funksioni publik do të duhej të jem më tolerante”, thotë Arsovska.

Megjithatë, Arsovska nuk u përgjigj konkretisht pse nuk dorëzoi padi kundër LSDM-së, prej ku pretendonin se posedon shtetësi dhe letërnjoftim bullgar.

Sipas saj, mediat janë selektive dhe askush, siç thotë, nuk e ka publikuar informatën se ajo posedon shtetësi çeke.

“Është shumë e rëndësishme sepse nuk mundeni nga gjithë ai pellg gënjeshtrash, manipulim dhe spine që bëhen në opinion, të nxirrni vetëm atë që ju konvenon. Nëse përcillen informatat siç duhet, atëherë duhet të përcillet edhe ana ime. Unë deri më tani asnjëherë në këto dy vite dhe paraprakisht, nga ajo që e kam prezantuar në opinion, nuk është dëshmuar se nuk e flas të vërtetë , që nuk mund të konfirmohet për gjithë të tjerët”, porositi Arsovska.