Shefi i Nokia-s: SHBA dhe Kina udhëheqin garën në 5G

më 27/02/2018 18:00

Nokia 6 shfaqet para lancimit zyrtar

më 04/01/2018 23:30

Nokia 3310 Supremo Putin, është prej floriri dhe kushton 1600 euro!

më 07/03/2017 20:21

Melodia e njohur e “Nokia”-s daton nga vitit 1902 (video)

Nokia 3310
më 07/03/2017 17:00

Nuk jeni të bindur nga 3310 i ri? Gresso propozon një version prej… 3000 dollarësh!

më 05/03/2017 12:05

Telefoni i ri “Nokia 3310”, ja sa bateri mban. Mësoni çmimin (VIDEO)

më 27/02/2017 11:34

Mësohet çmimi i Nokia 3310 të ri, do t’ju pëlqejë

Nokia 3310
më 23/02/2017 13:28

Nokia 3310 rikthehet në versionin modern

Nokia 3310
më 21/02/2017 8:37

Nokia rikthehet këtë vit

Nokia Lumia 900
më 19/05/2016 17:18

Nokia rikthehet në treg vitin e ardhshëm

më 20/06/2015 23:20