“Crazy love” në regji të Izer Aliut shfaqet në festivalin Doku Fest

Shkup më 09/08/2018 9:31

Prizren, fillon edicioni i 17-të i “DokuFest”-it

DOKUFEST
më 04/08/2018 23:23

Mësoni mundësitë për aplikim në konferencën DOKU:TECH, ekipi vjen edhe në Maqedoni

Shkup më 16/05/2018 16:51

Filma dokumentarë ndërkombëtarë në përzgjedhjen e “Dokufestit” në Kinematografinë e Maqedonisë

Shkup më 03/11/2017 13:27

DOKU.TECH: Një ndër ngjarjet kryesore teknologjike në Prishtinë publikoi agjendën

DOKU.TECH
më 07/06/2017 14:34

Shkup, DOKU:TECH prezantoi konferencën “Shpresa, frika dhe gjithçka ndërmjet”

Shkup më 26/05/2017 20:32

DOKU:TECH do të mbajë prezantim edhe në Shkup

DOKU.TECH
Shkup më 23/05/2017 11:14

Konferenca DOKU.TECH po vjen!

DOKU.TECH
më 12/05/2017 11:57

Gjithçka gati për konferencën DOKU:TECH – Frika, Shpresa dhe gjithçka në mes tyre

DOKU:TECH 2017
Shkup më 11/05/2017 12:57

Filmi franko- belg sjell Kanunin në DokuFest, luajnë edhe aktorë shqiptarë

Filmi franko- belg sjell Kanunin në DokuFest, luajnë edhe aktorë shqiptarë
më 15/07/2016 19:23