Mjekët kanadezë zbulojnë antibiotikun e parë në 30 vitet e fundit

Ilustrim
më 21/04/2017 11:51

Konsumimi i antibiotikëve nga fëmijët rrit rrezikun për diabet

Antibiotikët
Bota më 23/08/2016 20:00

Antibiotikët dëmtojnë nuhatjen

Antibiotik
Bota më 18/02/2016 9:51

Kur keni me të vërtetë nevojë për një antibiotik?!

Stop “helmimit” me antibiotikë
Bota më 30/12/2015 22:10

Kur keni me të vërtetë nevojë për një antibiotik

Antibiotik
Bota më 24/11/2015 20:30

Ja cilët janë antibiotikët natyral

Hudhra
Bota më 01/08/2015 21:11

56 përqind e pacientëve me probleme respiratore pa nevojë ju shkruhen antibiotikë

Sa më shumë që i pimë antibiotikët, aq më pak na ndihmojnë
më 02/05/2015 13:30

Antibiotikët dhe fëmijët

Femjiet dhe antibjotiket
Bota më 23/12/2014 20:57

Kujdes nga përdorimi i antibiotikëve

Antibjotik
Bota më 30/09/2014 22:18

Antibiotikët nuk i çlirojnë hundët dhe nuk e ndalojnë kollën

Antibiotikët nuk i çlirojnë hundët dhe nuk e ndalojnë kollën
më 25/11/2013 9:11