Të kërcënosh popullatën dhe të punosh për popullin-ky është DALLIMI!

Fatime Sherifi
më 25/02/2017 21:49

Kemi tronditur e pikëlluar VMRO-në

Sulejman Mehazi
më 25/02/2017 19:45

Shkëlqimi dhe rënia e gruevizmit

Armend Fazliu
më 25/02/2017 16:31

Sundimi i së drejtës dhe demokracia mund t’i zbardhë të vërtetat që pandeh BDI-ja, e jo Qeveria e Pakicës!

Qenan Aliu
më 25/02/2017 15:58

Edhe pretendenti për kryeministër,… luftë!

Zejnulla Salihi
më 25/02/2017 10:08

Disa shenja për të  vërejtur nëse femija juaj mund te ketë alergji të ndryshme

Dr. Zamira Bexheti
më 24/02/2017 14:47

Sokrati në Athinë

Tempulli kryesor në qytetin e lashtë të Palmirës
më 24/02/2017 10:18

Heshtja dhe moszgjidhja e çështjes shqiptare e rrezikon ardhmërinë e Maqedonisë

Abdulla Mehmeti
më 24/02/2017 10:16