Sot kompozitori Lalo përcillet për në banesën e fundit, artistët e vlerësuar si “njeri me vepra të pavdekshme” (VIDEO)

Aleksandër Lalo (1949-2017)
më 20/11/2017 9:59

Piktura “e rizbuluar” e Da Vinçit shitet për 450 milionë dollarë

Mona Liza
më 18/11/2017 13:39

Ja pse komunat shqiptare kanë zero denarë në bllok dotacionet kulturore (Infogram)

Ilustrim
Shkup më 18/11/2017 0:01

Festivali i Komedisë në Preshevë, Teatri Shqiptar Shkup vlerësohet me tre çmime (FOTO)

Çmimet i pranuan, nga e majta: Dritëro Ame, Adem Karaga dhe Fisnik Zeqiri
Shkup më 17/11/2017 23:34

“Shkupi” promovoi 7 libra nga autorë shqiptarë

Promovim i librave nga Shtëpia Botuese Shkupi, 17.11.2017
Shkup më 17/11/2017 22:30

Maqedonia do të merr pjesë në “Eurovizion 2018″

evrovizija-makedoniaj
Shkup më 17/11/2017 14:17

Në Shkup u mbajt Festivali i katërt ndërkombëtar i dramës për persona me dhe pa handikap

Festivali
Shkup më 17/11/2017 13:26

Ekspozitë e skulpturave nga Xhezair Rexhepi në Çifte hamam

Ekspozite
Shkup më 17/11/2017 13:14

Dëme nga shiu në institucionet e kulturës, kërkohen zgjidhje për rehabilitim

deme nga shiu
më 16/11/2017 17:43

“Shkupi” do të promovojë shtatë libra nga letërsia shqiptare

Shtëpia Botuese Shkupi gjatë promovimit të librave, foto arkiv
Shkup më 16/11/2017 15:54