Browsing Tag

Zgjedhje presidenciale RMV 2024

Zgjedhje presidenciale RMV 2024

Doracak: Një ditë pas zgjedhjeve

Shkruan: Blendi Hodai 1. Në një shtet pluralist dhe demokratik si në këtë rast Maqedonia e Veriut, për të avancuar kulturën politike, duhet të jetë normale që partia që i humb zgjedhjet të pranojë humbjen. Pranimi i humbjes nuk ka asgjë…
Lexo më shumë