Browsing Tag

Faktoje.al

Gruri shqiptar mbetet pa shitur

Shqipëria shtoi sipërfaqet e mbjella me grurë pas nisjes së luftës në Ukrainë në përpjekje për të siguruar furnizimin në një situatë pasigurie. Por gruri i mbjellë në tokat shqiptare ka mbetur stok në shtëpitë e fermerëve pasi tregëtaret…
Lexo më shumë

Ballkani i Hapur apo i Mbyllur?

Deklaratat e kryeministrit Edi Rama për Ballkanin e Hapur janë kthyer në burim konfuzioni, sepse nisën me shkëlqimin, por përfunduan me rënien e nismës. Së fundi Rama  njoftoi se vëmendja duhet të jetë tek Procesi i Berlinit dhe se Open…
Lexo më shumë