Browsing Tag

Elida Zylbeari

Ne, llomi i këtij vendi

Gjithnjë kur flas me tjerët për Maqedoninë, muhabet i pashmangshëm është pastërtia e qyteteve ku jetojmë. Askush nuk mund të humbet në këtë shtet dhe mos e dije ku gjendet sepse një nga shenjat më dalluese e këtij vendi janë mbeturinat. Në…
Lexo më shumë

Të gjithë Merkot e Maqedonisë

Nuk më habit fakti që Amerika ka shpallur person të padëshirueshëm kryetarin e Strugës, Ramis Merko. Ka do kohë që ai është i padëshirueshëm nga struganët. Më vjen keq për faktin që të bëmat e tij i nxori në shesh partneri ynë strategjik,…
Lexo më shumë