Shkup, transporti publik nesër do të funksionojë sipas orarit të së dielës

Nesër, në festën fetare të Ramazan Bajramit, transporti publik në Shkup do të funksionojë sipas orarit javor, njoftoi Ndërmarrja për Transport Publik Shkup, transmeton Portalb.mk.

“Nesër, në festën fetare të Ramazan Bajramit, transporti publik në Shkup do të funksionojë sipas orarit javor. Ndërkohë biletaritë e Qendrës së Transportit dhe Gjorçe Petrovit do të bëjnë shërbim nga ora 07:00 deri në ora 14:00”, njoftoi NQP Shkup.

Teleferiku do të funksionojë normalisht, nga ora 10:00-18:00.