Policia e RMV-së me padi ndaj 59 vjeçarit nën dyshimet për uzurpimin e tokës shtetërore dhe ndërtimin e banesave

Policia e Maqedonisë së Veriut ka ngritur kallëzim penal ndaj 59 vjeçarit nën dyshimet se ka kryer uzurpimin e tokës shtetërore, transmeton Portalb.mk.

“Padi penale ndaj 59 vjeçarit B.U. nga Struga, për shkak ekzistimit të dyshimit se ka kryer veprën penale “uzurpim i pasurisë së paluajtshme”. Ai me vetiniciativë ka uzurpuar tokën kadastrale në pronësi të shtetit”, sqaroi Policia, duke theksuar që i dyshuari kishte filluar pa leje ndërtesa banimi.

Në këtë tokë shtetërore, sipas planit urbanistik, ishte e planifikuar ndërtimi i një rruge.