Formohet Këshilli për Kulturë që do ta këshillojë Allagjozovskin

Keshilli ne Ministrine e Kultures
Shkup më 27/07/2017 13:01

Maqedoni, nuk do të ketë më titull “Аrtist i kombit”

Medalje, artist
më 26/07/2017 13:13

Kadare në “Die Welt”: S’po u besoja syve kur lexova se Erdogani kishte thënë ‘Kosova është Turqi’

Ismail Kadare
më 26/07/2017 12:29

Rolling Stones, pas 12 vitesh po punojnë për një album të ri

Rolling Stones
më 26/07/2017 10:12

Miloti e Floriani vijnë me “Fajin ma la”

Miloti dhe Floriani
më 25/07/2017 21:00

‘Albanian Beauty’ sjellë sonte artistët shqiptarë përmes filmave të tyre (VIDEO)

Aktoret
më 24/07/2017 18:27

Kryetari i Çairit, Izet Mexhiti u takua me fituesit e Festivalit Ndërkombëtar të valles në Inegol të Turqisë

Kryetari i Çairit, Izet Mexhiti u takua me fituesit e Festivalit Ndërkombëtar të valles në Inegol të Turqisë
Shkup më 24/07/2017 17:41

Në gusht fillojnë xhirimet e serialit për Alija Izetbegoviç

film serial
më 24/07/2017 17:00

Të huajt nga shtete të ndryshme këndojnë shqip (VIDEO)

Të huajt nga shtete të ndryshme këndojnë shqip
më 24/07/2017 12:14

Komedia “Kërkohet një kloun i vjetër” në Verën e Shkupit

133788896
Shkup më 24/07/2017 9:52