Browsing Tag

Kodra e Diellit

Kodra e territ 

E kemi quajtur Kodra e Diellit, por përveç diellit që i jep dritë dhe shkëlqim këtij thesari malor në zemër të Sharrit, gjithçka tjetër aty është në errësirë, sepse ata që duhet ta bëjnë që kjo të shkëlqejë e kanë zhytur në fund të humnerës…
Lexo më shumë