Qeveria e Kosovës me mbi 16 mijë euro në mbështetje të Këshillit Kombëtar Shqiptar dhe përfaqësuesve të Luginës

Qeveria e Kosovës ka ndarë 16.880.00 euro në mbështetje të Këshillit Kombëtar Shqiptar dhe përfaqësuesve të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit, me qëllim të përkrahjes së aktiviteteve të tyre avokuese, raporton KlanKosova.

Ky vendim u mor gjatë mbledhjes së sotme të qeverisë e cila është mbajtur në mënyrë elektronike.