Browsing Category

Shpallje-Konkurse

Thirrje për gazetar në Radio MOF

Forumi Rinor Arsimor shpall thirrje për gazetar në Radio MOF. Gazetari në Radio MOF do të angazhohet për një periudhë të caktuar kohore deri më 4 gusht 2025, me mundësi vazhdimi të kontratës në varësi të performansës dhe mundësive…
Lexo më shumë