Kërce Andi, fluturo…

Andi Ismaili është një katërmbëdhjetë vjeçar nga Gostivari që po konkurron për të fituar edhe një kampionat kërcimi, kësaj radhe në Kroaci. Mes tjerash, ai përmendi se sa i tmerrshëm i duket qyteti i tij dhe se kërcen për ta bërë babanë…
Lexo më shumë