Transporti publik në Shkup, nesër do të funksionojë me orarin e të dielës

Nesër, e mërkurë (08.05.2024), transporti publik do të funksionojë sipas orarit të së dielës, ndërsa teleferiku nuk do të funksionojë, transmeton Portalb.mk.

Biletaritë e Qendrës së Transportit dhe ajo në Gjorçe Petrov do të jenë në kujdestari nga ora 07:00 deri në 14:00.

Ky ndryshim i orarit të transportit publik, vjen pasi nesër është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut, përshkak të mbajtjes së zgjedhjeve të dyfishta, parlamentare dhe presidenciale.