Browsing Tag

Aleksandar Vuciq Vuçiç

Serbia mes Perendimit dhe Lindjes

Përgjatë dy viteve të fundit, nga nisja e sulmit Rus në Ukrainë, presidentit serb Aleksandar Vuçiç i është dashur të gjejë balancën për të mos u kthyer në “të përjashtuarin” e Europës, duke mbetur i vetmi partner i BE-së që nuk është…
Lexo më shumë