Çmimet në shërbimet hotelierike në RMV u rritën në janar

Indeksi i çmimeve në shërbimet hotelierike gjatë muajit janar të vitit 2024, krahasuar me muajin dhjetor të vitit 2023, është rritur me 0.6  përqind, raporton Portalb.mk.

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikës, krahasuar sipas grupeve të shërbimeve, rritje është vërejtur në grupet ushqim me 0.3 përqind, pijet alkoolike për 1.6 përqind, pijet jo alkoolike për 1.7 përqind, dhe netët e kaluara 0.8 përqind.

Indeksi i çmimeve të shërbimeve hotelierike në janar të vitit 2024, krahasuar me të njëjtin muaj të vitit të kaluar, është rritur për 6.3 përqind.

Informata më të hollësishme gjenden KËTU.