Browsing Category

Verifikim i fakteve

Taravari nuk reklamoi asnjë produkt dobësimi

Preparati i ofruar në shpalljen e shpërndarë në këtë postim nuk është në regjistrin MALMED. Gjithashtu, neurokirurgu doktor Arben Taravari ka reaguar përmes një postimi në Facebook se nuk ka lidhje me këtë preparat dhe është distancuar prej…
Lexo më shumë