Verifikim i fakteve

Verifikim i fakteve

Zelenski nuk bleu kazino në Qipro

Është një dezinformim që Presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelenski bleu kazino dhe hotel në Qipro përmes kompanisë së tij offshore. Nuk ka asnjë provë për këtë, siç konfirmohet nga zyrtarë të lartë politikë në Qipro dhe faqja që fillimisht…
Lexo më shumë