Browsing Category

Thënia e ditës

Çdo problem ka tri …

Çdo problem ka tri zgjidhje: zgjidhjen time, zgjidhjen tënde dhe zgjidhjen e duhur. PLATONI Platoni, filozof i Greqisë së Lashtë që ka jetuar në periudhën 428 - 347 p.e.r.
Lexo më shumë

Vërtet butësia nëse është…

Vërtet butësia nëse është (gjendet) në diçka e zbukuron atë dhe nuk largohet nga diçka veçse e shëmton atë. Muhammedi a.s, profet, udhëheqës fetar, politik dhe ushtarak nga Meka që unifikoi Arabinë në një fe të vetme, Islamin. Ai, është i…
Lexo më shumë