Liria vazhdon sundimin në mundje, përsëri kampion

KM Liria
Shkup më 22/05/2017 15:55

Shkupi i kthej borxhin Bregallnicës

Festa e Shkupit
Shkup më 22/05/2017 15:48

Shkupi e fitoi titullin kampion, “Shvercerat” në element

Futsall ekipi Shkupi
Shkup më 20/05/2017 23:24

Fillojnë ndryshimet te Shkëndija, largohet Abdulmenaf Bexheti

Abdulmenaf Bexheti dhe Agim Kurtishi
Shkup më 18/05/2017 17:40

Mundësit e rinj nesër udhëtojnë për Evropianin në Beograd

Reprezentacioni i Maqedonisë në mundje
Shkup më 17/05/2017 20:20

Pelisteri i merr Kupën e Maqedonisë Shkëndijës

Besart Ibraimi në duel me brazilianin Silva të Pelisterit
Shkup më 17/05/2017 20:10

Shkëndija favorite, Pelisteri në eufori

Pamje nga konferenca pëe media
Shkup më 16/05/2017 15:40

Ballistët: “Për hir të Shkëndijës të mërkurën do të jemi në Strumicë”

"Ballistët" krijuan atmosferë impozante
Shkup më 15/05/2017 19:36

Stavrev ndanë drejtësinë në finalen e Kupës

Aleksandar Stavrev (në mes) me ndihmësit e tij
Shkup më 15/05/2017 16:06