Browsing Tag

Asociacioni i komunave serbe

Asociacioni – “kusht mbi kushtet”

Themelimi i Asociacionit të komunave me shumicë serbe në Kosovë është “kusht mbi të gjitha kushtet” në dialogun mes Kosovës dhe Serbisë për normalizimin e marrëdhënieve. Pa përparim në këtë pikë, “nuk mund të ketë përparim as në çështjet…
Lexo më shumë