Ciceroni kulturor: Premierë e filmit “Koma” në Shkup, koncert i ansamblit “Shota” në Tetovë

Portalb.mk si gjithnjë, mundohet t’ua sjellë agjendën kulturore të ngjarjeve në Maqedoninë e Veriut përmes ”Ciceronit kulturor”. Fare lehtë, nëse nuk e gjeni ngjarjen tuaj të shënuar këtu, mund të na shkruani në rrjetet tona sociale ose në faqen tonë  dhe përfundimisht do ta vendosni ngjarjen tuaj aty ku duhet dhe ku më lehtë arrin te lexuesi.

SHKUP

8 Prill, në orën 16:00

Premirë filmi – e mbyllur, me ftesa

“Koma” nga regjisori Agim Abdullai.

Vendi: Kinoteka e Maqedonisë

TETOVË

14 prill, në orën 19.00

Ansambli “Shota” – Koncert i organizuar nga Qendra e Kulturës

Vendi: Pallati i Kulturës