Ciceroni kulturor: Në Tetovë rikthehet festivali teatror, fillon me Gjakovën

Portalb.mk si gjithnjë, mundohet t’ua sjellë agjendën kulturore të ngjarjeve në Maqedoninë e Veriut përmes ”Ciceronit kulturor”. Fare lehtë, nëse nuk e gjeni ngjarjen tuaj të shënuar këtu, mund të na shkruani në rrjetet tona sociale ose në faqen tonë  dhe përfundimisht do ta vendosni ngjarjen tuaj aty ku duhet dhe ku më lehtë arrin te lexuesi. Në Tetovë fillon festa teatrore, ndërsa na ndihmoni të kuptojmë ç’ndodh në qytetet tjera.

 

TETOVË

23 tetor (e hënë) ora 20:00

Teatri i qytetit “Hadi Shehu”-Gjakovë

ALLO ALLO

Autor: Jeremy Lloyd&David Kroft

Regjisor: Ilir Bokshi

 

24 tetor (e martë) ora 20:00

Teatri shqiptar – Kumanovë

FLUTURIMI MBI TEATRIN SHQIPTAR

Autor: Jeton Neziraj

Regjisor: Erson Zymberi

 

25 tetor (e mërkurë) ora 20:00

Teatri i dramës -Shkup

VERSINAZH

Autor: Vacllav Havell

Rеgjisore: Tea Begovska

 

26 tetor (e enjte) ora 20:00

Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”-Tiranë

GRUAJA E THYER (16+)

Autor: Simone De Beauvoir

Regjisor: Endri Çela

 

27 tetor (e premte) ora 19:00

Teatri Shqiptar për Fëmijë dhe të Rinj- Shkup

KROKODILI

Autor: Tom Basden (sipas tregimit të shkurtër të F. Dostojevskit)

Regjisor: Agon Myftari

Vendi: Pallati i Kulturës, Hyrja: falas

Ciceroni kulturor 23-29 tetor
Ciceroni kulturor 23-29 tetor