Browsing Category

Bota

Të shtëna vdekjeprurëse në Holandë

Dy incidente me të shtëna armësh në Roterdam kanë rezultuar në një numër të paspecifikuar të viktimave, tha Policia më 28 shtator, raporton REL. Një sulmues hapi zjarr në një banesë në këtë qytet holandez dhe më pas hyri në një qendër…
Lexo më shumë