Arabia Saudite do të presë takimin ku do të diskutohet zgjidhja e krizës Rusi-Ukrainë

Arabia Saudite do të presë sot takimin ku do të diskutohen rrugët për zgjidhjen e krizës Rusi-Ukrainë, transmeton Anadolu.

Në lajmin e agjencisë zyrtare të Arabisë Saudite, SPA, thuhet se takimi për diskutimin e rrugëve për zgjidhjen e krizës Rusi-Ukrainë do të mbahet sot në qytetin Xheda.

Në takim do të marrin pjesë këshilltarët dhe përfaqësuesit e sigurisë kombëtare të disa vendeve, por nuk përfshihen detaje për emrat e vendeve pjesëmarrëse.