Foto nga brifingu i me gazetarët në temën “Vaksinimi i rregullt i fëmijëve – fakte dhe dezinformata”. Foto: Portalb.mk

Foto nga brifingu i me gazetarët në temën “Vaksinimi i rregullt i fëmijëve – fakte dhe dezinformata”. Foto: Portalb.mk