“VRASJE NË TETOVË” – protestohet para Gjykatës dhe Prokurorisë në Tetovë për drejtësinë e mos sjellë për zjarrin në spitalin modular. Foto: Fisnik Xhelili/Portalb.mk

“VRASJE NË TETOVË” – protestohet para Gjykatës dhe Prokurorisë në Tetovë për drejtësinë e mos sjellë për zjarrin në spitalin modular. Foto: Fisnik Xhelili/Portalb.mk