Ciceroni kulturor: Shkupi me premierën “Mishi i egër” dhe koncert klasik, Tetova shënon 70-vjetorin e dirigjentit Arifikmet Xhemaili

Portalb.mk si gjithnjë, mundohet t’ua sjellë agjendën kulturore të ngjarjeve në Maqedoninë e Veriut përmes ”Ciceronit kulturor”. Fare lehtë, nëse nuk e gjeni ngjarjen tuaj të shënuar këtu, mund të na shkruani në rrjetet tona sociale ose në faqen tonë  dhe përfundimisht do ta vendosni ngjarjen tuaj aty ku duhet dhe ku më lehtë arrin te lexuesi.

 

SHKUP

  • “Mishi i egër” nga Goran Stefanovski, regjia Martin Koçovski

Premierë, 8 nëntor, e mërkurë, ora 20.00

Teatri Shqiptar i Shkupit

 

  • Koncert i muzikës klasike

Alba Zeqiri – Violinë

Shkëlzen Baftiari – Piano

11 nëntor, 19.30, QKI (KIC) – Shkup

 

TETOVË

  • “Frymë vjeshte”- edicioni II, organizon “Konsonanca”

8 nëntor, ora 19.00

Koncert jubilar për 70 – vjetorin e lindjes së dirigjentit Arifikmet Xhemaili

Fakulteti i Arteve i UT-së,

Pallati i Kulturës

  • Monografi – Arifikmet Xhemaili – Nismëtar i dirigjimit koral në RMV nga autorja Besiana Mehmedi

Ora 13.00

Fakulteti i Arteve i UT-së,

 

GOSTIVAR

Teatri i Gostivarit – repertori:

6 nëntor – “Karantina” – reprizë

7 dhe 8 nëntor – “Mos i luaj anglezët”- reprizë,

ora 11.30 dhe ora 17.00

9 nëntor – “Açik aile”- reprizë,

ora 11.30 dhe ora 17.00

10 nëntor- “Çorba od kanarinec”- reprizë,

ora 11.30 dhe ora 17.00

Vendi: Qendra kulturore

Ciceroni kulturor 06.11 - 12.11
Ciceroni kulturor 06.11 – 12.11