Ciceroni kulturor: Në Shkup promovime librash nga Fejzi Bojku, Dom Lush Gjergji, Avdullah Hoti, në Tetovë ”Ditët e Naimit”, në Gostivar festivali ‘’Punctum’’

Portalb.mk si gjithnjë, mundohet t’ua sjellë agjendën kulturore të ngjarjeve në Maqedoninë e Veriut përmes ”Ciceronit kulturor”. Fare lehtë, nëse nuk e gjeni ngjarjen tuaj të shënuar këtu, mund të na shkruani në rrjetet tona sociale ose në faqen tonë  dhe përfundimisht do ta vendosni ngjarjen tuaj aty ku duhet dhe ku më lehtë arrin te lexuesi.

 

TETOVË

19-21 tetor , 

Festivali Ndërkombëtar i Poezisë

”Ditët e Naimit ”- edicioni XXVII

vendi dhe ora: Dita e parë e parë , (19 tetor) Pallati i Kulturës 19.30

Dita e dytë ( 20 tetor) në Teqenë ”Harabati Baba” orë letrare në orën 10.00

Në mbrëmje , ora 20.00 orë letrare në qendrën ” Shift”

 

SHKUP

  • 16 tetor , ora 19.30

Koncert humanitar ‘’ Gratë për gratë’’

Vendi: Filharmonia

 

  • 17 tetor, e martë, ora 18.00

 

Promovim libri ‘’Gjurmë dhe ngjyra kohe’’ nga autori Fejzi Bojku

Vendi: Hamami Daut Pasha

 

  • 18 tetor, ora 15.00
  • Promovimi i librit të Avdullah Hotit”Ekonomski 19e’- Universiteti Nënë Tereza, Shkup

 

  • 19 tetor, e enjte, ora 10.00-
    • Promovim i librit ”Nënë Tereza, dashuria në veprim” Dom Lush Gjergji, Instituti i Trashëgimisë Kulturore dhe Shpirtërore të Shqiptarëve, Shkup, salla Woodrow Wilson

 

GOSTIVAR

20,21, 22 tetor, ora 18.00

Galeri ‘’Kult’’

Festivali Ndërkombëtar i Fotografisë ‘’Punctum 2023’’

Ciceroni kulturor 16-22 tetor
Ciceroni kulturor 16-22 tetor