Kryesuesi i OSBE-së Moavero dhe sekretari i përgjithshëm Greminger përshëndesin marrëveshjen mes Athinës dhe Shkupit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *