Maqedoni: Privilegje të njëjta për investitorët e huaj e ata vendorë

Delegacioni i Qeverisë së RM-së i ka prezantuar mundësitë për investime para 200 kompanive ukrainase
më 22/07/2017 14:30

Rexhail Ismaili: BDI e gatshme për zgjedhjet lokale

Rexhail Ismaili - BDI
më 22/07/2017 14:12

Gjashtë ditë diskutim për Rebalancin e Buxhetit, përplasje VMRO-LSDM

Komisioni për Buxhet dhe Financim
Shkup më 22/07/2017 14:05

Një delegacion qeveritar i Maqedonisë për vizitë zyrtare në BeH

133766949
më 22/07/2017 13:56

Patenta për motorë do të mund të merret në moshën 17 vjeçare

Patentë shoferi do të marrin vetëm nxënësit e shkëlqyeshëm
Shkup më 22/07/2017 13:52

Maqedoni, një shtetase e Serbisë humbi jetën në aksident rrugor

aksident
Shkup më 22/07/2017 12:56

Edhe mbrëmë tërmete në Ohër, tejkalohet numri 1200

Tërmet
Shkup më 22/07/2017 12:32

127 mijë euro do të jepen për pizhame e batanije në klinikat e Maqedonisë

klinika-e-kujdesit-paliativ_1475483247-67098
Shkup më 22/07/2017 11:08

Gjykatësit të cilët e liruan Koçanin vendosin edhe për Grujeskin, Jakimovskin dhe Boshkovskin

Jovo Vangellovski
Shkup më 22/07/2017 10:35

Gjykata e Apelit vendos: Të akuzuarit në “Titanik” mbeten pa pasaportë

Gjykata e Apelit vendos, Petkovski t’i paguaj 650 mijë denarë Gruevskit
SHkup më 22/07/2017 10:16