Browsing Category

NET

Çfarë është një kompjuter Copilot+?

Prej disa muajsh është raportuar se Microsoft po punonte në kompjuterët AI. Në evenimentin vjetor Build, kompania zbuloi vizionin e saj. Microsoft do ti quajë këto kompjuterë, Copilot+ PC dhe sipas CEO-s Satya Nadella ato janë një kategori…
Lexo më shumë