fbpx

Komuna e Sarajit me përparime, por ende larg që të jetë transparente

Në uebfaqen e Komunës së Sarajit ka publikuar të dhënat e përgjegjësit për marrëdhënie me publikun, buxhetin e realizuar, organogramin, dhe përbërjen e komisionit të këshillit komunal, njofton Portalb.mk.

Megjithëse me përparime në fushën e tranparencës komunale, Saraji vazhdon të jetë ndër më jotransparentja për shkak se i mungojnë të dhënat për shpenzimet komunale, të kryetarit të komunës, Blerim Bexheti dhe të udhëheqësve të sektorëve komunale.

Komuna e Sarajit nuk ka publikuar as të dhënat e këshilltarëve komunal – emrat mbiemrat, numër kontakti dhe e-mail adresat.

Megjithatë, këto ishin premtimet që kryetari i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti i dha në emisionin “Debat përnime në Saraj”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button