“Vdekja e Dantonit” në regji të Dino Mustafić, sot premierë në Teatrin e Komedisë (VIDEO)

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Urime,ju uroj suksese Teatrit te Shkupit dhe gjithë trojeve Shqipare,që të arritni me sukseset e medha të tuajat.Të arritni skenat,Evropiane & Botrore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *