fbpx

Rrugët e Çairit, vazhdojnë të jenë të shkatërruara dhe pa shenja komunikacioni edhe në 2017

Rrugët e lagështa dhe me borë shkaktojnë aksidente të shumta, duke pasur parasysh edhe mungesën e shenjave të komunikacionit dhe moskujdesin e drejtuesve të makinave, shkruan Portalb.mk.

Në komunën e Çairit banorët vite me radhë kërkojnë shenja komunikacioni, por si duket kërkesat e tyre hasin në vesh të shurdhër pasi që ende nuk është bërë asnjë nga ato që kërkojnë banorët.

LEXO:Shkup, nevojiten intervenime urgjente në komunikacion
LEXO:Banorët e Çairit vazhdojnë të kërkojnë shenja komunikacioni, e kanë jetën në rrezik!
LEXO:Çudia në Çair, semaforët krijojnë tollovi e jo rend

Rrugët e Çairit
Rrugët e Çairit

“Në këtë komunë ka mungesë të shumtë të shenjave të komunikacionit por edhe të patrullimit të policisë dhe shoferët drejtojnë makinat sit ë çmendur duke shkaktuar kështu aksidente qoftë të vogla apo të mëdha”, tha Ramiz Tahiri, banor.

Rrugët e Çairit
Rrugët e Çairit

“Vendosin semaforë ku nuk ka nevojë fare, flas për semaforët tek supermarket Princ, në atë rrugë duhen polic të shtrirë dhe jo semaforë të cilët në të shumtën e rasteve edhe nuk respektohen duke pasur parasysh se nuk ka kamera dhe as polici në rrugë”, tha Avni Aliu, banor.

Rrugët e Çairit
Rrugët e Çairit

“Çka të flasim bre, u lodhëm duke fol, tash vjen koha e zgjedhjeve lokale dhe do të fillojnë këta të flasin, por çfarë do thonë. Asgjë nuk kanë bërë, rrugët e mbushura me gropa, mungesa e shenjave të komunikacionit, mungesa e parkingjeve, hallakamë”, tha Urim Fetahu, banor.

Rrugët e Çairit
Rrugët e Çairit

“Rrugët e tregojnë cilësinë gjatë dimrit, kur i hedhet kripa, asfalti i dobët shkatërrohet menjëherë, dhe kjo po ndodh në Çair. Nuk janë kushtet elementare që duhet t’i ketë një komunë, nuk ka plan urbanistik, ndërtime pa leje, uzurpim i trotuareve, asnjë rregull nuk respektohet, dhe komuna nuk bën asgjë për të vendosur rend. Këtu secili është më boss se tjetri”, tha Festim Jakupi, banor.

Rrugët e Çairit
Rrugët e Çairit

Ndryshe banorët tani më një kohë të gjatë ankohen për gjendjen e rrugëve dhe për mungesën e shenjave të komunikacionit, për të cilat komuna premtoi se do të merren masa por një gjë e tillë nuk ndodhi.

Rrugët e Çairit
Rrugët e Çairit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button