fbpx

RMV, 26 pacientë me Kovid-19 ndërruan jetë, ndërkohë vazhdon ulja e rasteve aktive gjatë 24 orëve

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit nga 2.660 testime, janë regjistruar 324 raste të reja me KOVID19, 1.178 të tjerë janë shëruar, ndërkaq 26 kanë ndërruar jetë, njofton Portalb.mk.

Në Shkup ndërruan jetë tetë pacientë (52, 59, 63, 66, 71, 77, 80 dhe 83v) të infektuar me virusin korona, dy në në Kumanovë (77 dhe 86v), Prilep (73 dhe 83v), Gostivar (62 dhe 69v), ndërsa një pacient në Veles (78), Kavadarci (75v), Ohër (73v), Shtip (67v), Strumicë (65v), Koçani (68v), Kërçovë (71v), Resnje (77v), Radovish (65v), Berovë (75v), Dellçevë (57v) dhe Vallandovë (72v).

Rastet aktive:

 • Shkup – 110,
 • Kumanovë – 44,
 • Ohër – 18,
 • Strumicë – 17,
 • Prilep 13
 • Tetovë – 13,
 • Shtip – 11,
 • Manastir, 10
 • Veles 10
 • Kërçovë – 10,
 • Sveti Nikolla – 9,
 • Koçani 8
 • Vinica – 8,
 • Radovish – 6 ,
 • Gostivar 4
 • Dibër – 4,
 • Kavadarci, 3
 • Gjevgjeli, 3
 • Resnjë, 3
 • Kriva Pallanka, 3
 • Kratova 3
 • Makedonska Kamenica – 3,
 • Struga, 2
 • Negotina, 2
 • Berova 2
 • Delçevo – 2,
 • Probishtipi, 1
 • Vallandova 1
 • Demir Hisari – 1

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 575,
 • Kumanovë – 76,
 • Prilep 54
 • Kavadarci – 54,
 • Manastir – 53,
 • Veles – 43,
 • Tetovë – 40,
 • Shtip – 36,
 • Krusheva – 27,
 • Gostivar – 26,
 • Gjevgjeli 18
 • Negotinë – 18,’
 • Koçani – 17,
 • Kërçova – 14,
 • Strumica – 13,
 • Ohri – 12,
 • Vinica 11
 • Resnja – 11,
 • Demir Hisar – 10,
 • Berova 9
 • Makedonski Brod – 9,
 • Struga – 8,
 • Sveti Nikolla 7
 • Dellçeva – 7,
 • Radovish, 5
 • Kriva Pallanka 5
 • Demir Kapija – 5,
 • Dibra 4
 • Bogdanci – 4,
 • Pehçeva – 3,
 • Kratova, 1
 • Makedonska Kamenica, 1
 • Probistip 1
 • Dojran – 1

Rastet aktive:

Shkup 67724, aktiv 5445
Kumanovë 8651, aktiv 935
Prilep 8221, aktiv 485
Tetovë 7149, aktiv 480
Manastir 6195, aktiv 748
Veles 5433, aktiv 413
Gostivar 5139, aktiv 306
Kavadarci 5132, aktiv 261
Ohri 4950, aktiv 454
Shtip 4921, aktiv 262
Strumica 4055, aktive 246
Struga 2951, aktive 147
Koçani 2749, aktiv 166
Kërçovë 2497, aktiv 250
Gjevgjeli 2182, aktiv 181
Negotinë 2169, aktiv 158
Sveti Nikolla 1508, aktiv 105
Resnjë 1219, aktiv 184
Kriva Pallanka 1213, aktiv 46
Radovish 1103, aktiv 84
Berova 1020, aktive 22
Dellçeva 958, aktive 72
Dibër 935, aktiv 25
Vinica 838, aktiv 112
Probishtip 776, aktiv 21
Vallandova 662, aktiv 20
Bogdanci 492, aktiv 48
Krushevë 486, aktiv 73
Demir Kapija 394, aktiv 14
Demir Hisar 391, aktiv 59
Kratova 359, aktive 9
Makedonski Brod 356, aktiv 9
Pehçeva 264, aktive 14
Makedonska Kamenica 237, aktive 16
Dojran 132, aktiv 4

Në Maqedoninë e Veriut, nga 731 997 mijë testime, numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 153.461, të shëruarve 136.545, të vdekurve 5.042, ndërkaq momentalisht ka 11.874 raste aktive,

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button