fbpx

RMV, më shumë të shëruar se të infektuar me virusin korona gjatë 24 orëve, ndërkohë rritet numri i vdekjeve

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut njofton se në 24 orët e fundit janë regjistruar 316 raste reja me KOVID-19 nga 12562 testime, 681 janë shëruar, ndërkaq 11 të tjerë kanë ndërruar jetë. Deri më tani, janë kryer gjithsej 544,816 teste të KOVID-19 në vend. Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 107.479, numri i pacientëve të rikuperuar është 95.410, numri i vdekjeve është 3.206 dhe numri i rasteve aktive është 8.863, njofton Portalb.mk.

Në gjithë vendin ndërruan jetë 11 pacientë me virusin korona: katër pacientë nga Shkupi (76, 81, 79, 62v), dy pacientë nga Prilepi (77, 66v), dy nga Krusheva (55, 76v), një nga Shtipi (65v), Manastiri (85v) dhe Ohri (59v).

Rastet e reja:

 • Shkup – 164,
 • Prilep – 34,
 • Kumanovë – 16,
 • Kavadarci 13
 • Negotinë – 13,
 • Tetovë – 12,
 • Gostivar – 10,
 • Ohër – 9,
 • Veles – 8,
 • Gjevgjeli – 7,
 • Shtip – 6,
 • Strumicë, 5
 • Strugë 5
 • Koçan – 5,
 • Vinica 2
 • Bogdanci – 2,
 • Kërçova, 1
 • Sveti Nikolla, 1
 • Kriva Pallanka, 1
 • Dellçeva, 1
 • Radovish – 1.

Pacientët e shëruar:

 • Shkup – 271,
 • Kavadar – 85,
 • Prilep – 42,
 • Ohër – 31,
 • Negotinë – 28,
 • Tetovë – 24,
 • Kumanovë – 23,
 • Veles – 22,
 • Strumicë – 18,
 • Dellçevë – 17,
 • Gjevgjeli – 14,
 • Shtip – 13,
 • Vallandovë – 12,
 • Kriva Palanka – 11,
 • Struga, 10
 • Gostivari 10
 • Manastiri – 10,
 • Bogdanci – 7,
 • Kërçova – 5,
 • Kruseva 4
 • Sveti Nikole – 4,
 • Radovishi 3
 • Kratova – 3,
 • Dibra, 2
 • Berova 2
 • Koçani – 2,
 • Resnja 1
 • Vinica, 1
 • Demir Kapija 1
 • Makedonski Brod – 1.

Rastet aktive:

Shkup 164, aktiv 4215
Kumanovë 16, aktiv 345
Prilep 34, aktiv 690
Tetovë 12, aktive 259
Gostivar 10, aktiv 182
Shtip 6, aktiv 109
Kavadarci 13, aktiv 496
Veles 8, aktiv 228
Manastir, aktiv 208
Ohri 9, aktiv 440
Strumica 5, aktive 177
Struga 5, aktive 175
Koçani 5, aktiv 104
Kërçovë 1, aktiv 42
Negotina 13, aktiv 304
Gjevgjeli 7, aktiv 270
Sveti Nikolla 1, aktiv 22
Kriva Pallanka 1, aktive 118
Resnjë, aktiv 61
Dibër, aktiv 16
Dellçeva 1, aktiv 50
Radovish 1, aktiv 14
Berova, aktiv 29
Probishtip, aktiv 34
Vinica 2, aktiv 24
Vallandova, aktiv 24
Krusheva, aktiv 75
Bogdanci 2, aktiv 62
Kratova, aktiv 25
Demir Hisar, aktiv 23
Demir Kapija, aktiv 31
Makedonski Brod, aktiv 5
Makedonska Kamenica, aktiv 2
Pehçevë, aktiv 3
Dojran, aktiv 1

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button